Julmarknad i Henån, Orust, den 1 december.


Nu är det dags för julmarknad (igen). Den här gången så är det julmarknad i hela Henån och givetvis har vi öppet under skyltsöndagen. Jag kan ju inte säga annat än att julmarknaden vi hade i och utanför butiken den 2 november blev en otrolig succé. Faktiskt största besöksdagen sedan vi öppnade butiken i slutet av sommaren. Och nu blir det en till dag med julmarknad.

Vi kommer samma vecka bygga om julrummen och fönster för att butiken ska bli som ny inför den helgen. Dessutom packa upp alla nya varor som kommer i dagarna, både jul och mycket annat.Vi har ju dessutom en tjejkväll den 29:e igen (för de som inte fick plats på förra) så det händer mycket den veckan.


Utanför butiken kommer du hitta tryffel och fudge i massor av smaker, glöggen som är så otroligt populär (lakrits/hallon och Cognac/fikon) samt en hel del annat.

Vill också påminna om välgörenhetsprojektet "julklappssäcken" som samlar in julklappar till barn, som annars kanske blir utan. Paketet/paketen läggs i julsäcken i butiken och man märker paketet med flicka, pojke eller hen, samt ungefärlig ålder. Främst går paketen till kvinnojourer och liknande runtom i västra götaland. Du kan läsa mer på hemsidan www.moltazdesignshop.se

Bilder: Henrick Eriksson / moltazdesignshop

Det här inlägget är ett samarbete mellan moltazdesignshop och Kråksstuga, d.v.s. mig själv.

Kommentarer