När allt snurrar i 140 km/hNu har det varit galet mycket ett tag. Man ska ju inte klaga som egenföretagare, men jag kände väl att jag tagit på mig lite för många roliga jobb samtidigt. Det handlar inte om att man ska vara duktig på något sätt, utan mer att jag ska ha kul på resan mot döden.

Turkiet var bra, men det blev inte så mycket ledigt som jag tänkt, dessutom ett tråkigt avslut på veckan med att bli av med alla kort, körkort m.m. Men, men det var ju bara materiella ting. 

Som det lilla körsbäret på toppen av moset brakade bilen i förrgår också, så nu står jag utan bil. Inte så jäkla roligt när man bor på landet med bara kor som närmsta grannar. Och en ko kan man ju inte rida in till Henån på direkt. Nu blir det till att kolla på en ny bil här i veckan, för den jag hade kostar alldeles för mycket att laga upp.

Jag håller mig för närvarande i butiken i Henån, vilket ger ett skönt lugn bland allt man håller på med. Små pauser med kaffe tillsammans med kunderna gör att dagarna rinner iväg, på ett roligt sätt. Nu till helgen är det ju tjejkväll i butiken också, vilket kommer bli riktigt kul. Väldigt många kommer och vi kommer få hålla ytterligare en kväll i november då listan är proppfull med glada tjejer. Det blir både bubbel, trendutställningar, DJ, makeup och stylingtips från Endorfin Göteborg, och en hel del annat. Tur jag har Cissi i butiken. Hon är en klippa som styr upp och hjälper till med massor av det som ska göras.


Det här är det som startar min dag. Hamnen i Henån. En kort promenad varje morgon innan en stor kopp kaffe. Nu har jag ju bestämt mig för att inte ta på mig lika mycket jobb i vinter som jag haft under sommaren och höststarten, det går helt enkelt inte. Jag har vissa bokningar fram till april, och ska försöka hålla det så, med lite luckor för annat än jobb. Jag hinner inte med mig själv mitt upp i allt som fixas, trixas och ska vara klart. Nej, mer fokus på mig själv, bloggen och en ny bil.

Ha en riktigt fin dag nu!

Bilder: Henrick ErikssonKommentarer

Kul att höra från dig igen. Den där tjejkvällen, låter som en toppen kväll. Ha det gott! Kram
Unknown sa…
Du har humorn kvar i alla fall:) Tack för underhållning mitt i allt.

Tror det är meningen att tekniken stänger av för en ibland. När jag är tillbaka efter semester funkar aldrig min dator till exempel, den är lite synkad med mitt inre får jag tänka då och ta ett djupare andetag.

Tänkt att du ska vara offline bland kossorna ett tag. Kul idé förresten med tjejträff. Kanske jag hinner till nästa gång.

Ha det gott!