Julmarknad 2 november Henån, Orust


Nu är datum satt för julmarknaden. 2:a november så håller vi öppet 10-16 och kommer inviga två julrum, bjuda på pepparkakor och glögg, ett bra erbjudande i butiken, köra igång välgörenhetsprojektet julklappssäcken, tävling och dessutom externa utställare som hjälper till med julmarknaden.

Det är mycket som händer den dagen, vilket är galet roligt, och något jag verkligen ser fram emot. Julklappssäcken är ett välgörenhetsprojekt i butiken, där vi samlar in paket till barn som kan vara utan julklappar på julafton.

Den 29:e november har vi en extrainsatt tjejkväll, då många inte fick plats på den senaste. Den kan man anmäla sig till på facebooksidan. Vi har även denna gången begränsat med platser. Sist hade vi 93 glada tjejer på besök, och denna gången 80 platser. Men mer info hittar du på facebook: www.facebook.com/moltazdesignshop

Ha en fin fredag!Kommentarer

Unknown sa…
Vilken idéspruta du är, det låter underbart med julmarknad. Och att du får rum med så många (tjejkvällen) i den i och för sig större butiken nu, det kan jag inte riktigt greppa;-)

Ha det gott!
Lisa sa…
Mysigt med julmarknad, inte klokt vad tiden går fort :)
Ha en härlig helg
Kram
Unknown sa…
Åh, vad jag önskar att jag bodde närmare Orust!! Kul med så många evenemang :)
Cecilia sa…
Saknar dina uppdateringar av bloggen!// go' fortsatt höst...Cecilia
Hej H
det var längesedan.......
låter som en mysig tillställning...
å missa nu inte.....

BLOGGPARTYT

fortsätter,
massor med fint att se...
VÄLKOMMEN
Håkan