Söndag - Vad händer i veckan tro?


Vart tar tiden vägen? Det känns som om jag bara rusat fram i 600 km/h och inte riktigt hunnit med att vara lite ledig. Visserligen är det ruskigt roliga saker, men ändå. Jag vet att jag brukar ge en stressad känsla till människor runtom mig när de frågar vad jag håller på med just nu, eller inte minst när någon frågar vad jag sysslar med när jag inte är i butiken. Det kan te sig lite mycket, och då r det ju bara de "stora" projekten ;-)

Det har varit okristligt tidiga mornar med resor och långa arbetsdagar och verkligen en stor variation av jobb. Nu i veckan som var så var jag i Köpenhamn över dagen, inte på mässan som man skulle kunna tro, utan på med ett projekt som jag får återkomma till lite senare. Nu i kommande vecka så blir det Maison i Paris. Jag åker ner för att bygga monter och trixa till utseendet för Orrefors KostaBoda. Med mig har jag Sarah Andersson, så det är verkligen något om jag ser fram emot.

På måndag (imorgon) dock har jag ett stylingjobb utanför Göteborg för ett stort företag. Det ska preppas idag och den sista rekvisitan ska samlas in och inhandlas under dagen. Ritningar ska in till Nigeria och belysning ska beställas till nattklubben. Nu blir det som sagt att starta dagen så jag hinner med det jag ska. dag har jag ju butiken att trixa med mot eftermiddagen, då vi nu tar sista delen i fastigheten. Det ska tömmas med befintliga möbler och jag ska rodda om lite. Men måla, tapetsera om flytta in butiken får ske nästa helg då jag är hemma från Paris igen., och även kan koppla av en stund ikväll efter jag lämnat hundarna. Jag har ju delad vårdnad där så det blir lite pyssel med att hämta och lämna.

Det är skönt att veta att Cicci fixar butiken under veckan, ( på lördag jobbar jag där ), så man inte behöver stänga igen. Nackdelen är att jag inte kan skicka ut inkomna order från webshopen, men det brukar gå bra. Jag har ju alltid fraktfritt under de perioderna som kompensation.

Men men, dags för kaffe och göra To-do listan. Ha en fin söndag!!

Bilder: Instagram moltazdesign

Kommentarer