Paris, Paris, Paris


Nu är jag på plats i Paris. Underbar stad, där alla är chic och bär på en baguette. Det är faktiskt så.  Jag och Sarah Andersson landade i morse och tog oss direkt ut till mässan där vi kollade av läget, bestämde lite textsättning och såg över hur långt gånget det var med monterbyggandet. Det är därför jag är här, för att göra monter för Orrefors KostaBoda.


Det är några år sedan jag var i Paris, men det är ju lika underbart som jag minns. Vackra hus med mode högt och lågt. Det där med att alla har en touch av att vara chic är sant. På ett naturligt sätt är fransmännen och fransyskorna bara vackra och snygga. Snyggt klädda, hållning i gången och naturligt avkopplade. Och med en baguette under armen ;-))


Jag är som sagt här för att bygga monter, som jag och Sarah tagit fram efter konstens alla regler. Och det känns bra. Riktigt bra. Idag byggs skalet och texter, vepor m.m. kommer på plats. I morgon blir det till att plocka upp, plocka upp, plocka upp och strukturera upp allt som nu skickats ner till den här mässan.


Det är en hel del jobb kvar i montern som ska lösas idag. I morgon klockan 8 står vi och hänger på låset så vi kan köra igång dagen.

Nu ska jag planera lite inför i morgon och de kommande dagarna. Hem åker jag på fredag, för att jobba i butiken på lördag. Lagom takt just nu.

Mer kommer från Maison här nere i Paris!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Stort lycka till till er båda, hälsa till Sara.
Jag har samma som väntar mig de närmaste dagarna fast annan stad, annan mässa och två montrar.

Kram Anette/Inredningshjälpen
Åh, vad härligt! Jag spenderade några underbara dagar i Paris i somras och längtar redan tillbaka.