Maison Et Objet


Nu har det byggts monter sedan i tisdags och montern är klar. Mycket planerande med allt från hyllor, produkter, detaljer, och annat har gjort sitt. Nån liten detalj som ska justeras och hamna på plats, annars klart. Avskalat och rent med fokus på de nya produkterna som nu Orrefors och KostaBoda satsar på och kommer visa upp här i Paris. Jag tänkte ge dig ett litet smakprov från Orrefors sidan i montern.


De svarta är något som Orrefors har som grund, vilket också framhävs här på väggarna. Givetvis tas det upp i en liten miljö mitt i montern. Här tillsammans med läder, teak och andra trädetaljer. Som du ser har även något enstaka horn fått följa med som detalj.


Man kan ju inte annat än gilla de här snapsdjävlarna från Nobelserien. Jag har putsat glas idag så du anar inte, och det var en fröjd att få putsa dom här små djävlarna, hahahhaaha.

Det kommer lite bilder från KostaBoda också, där det är blått tema. Riktigt coolt bildmanér och foton som tagits inför den här mässan. Men det kommer sen.


Det har varit en riktigt varm vecka, med en temp ute på strax över 30 grader. Igår kl 23 var det 27 grader ute, så man får försöka att röra sig sakta ;-)

I morgon är det smådetaljer som ska fixas, sen öppnar mässan. Jag och Sarah åker hem på eftermiddagen, och jobb på lördag i butiken. Alltid lika kul att komma iväg på jobb, och lika skönt att komma hem.

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer

Ser väldigt snyggt ut. Ni är duktiga .

/ Pernilla
Bull farmor sa…
Så himla snyggt!!! och jag vill ha en liten jävul!!!!!
Unknown sa…
Gillar det kolsvarta och guldet till. Perfekt, helt enkelt. Ser fram mot dina fortsatta rapporter och kommer tipsa vidare:)
Lisa sa…
Supersnyggt, så himla läckert!!
Kram