Längtan efter lata mornar , muffins och middagar


På mornarna är det otroligt tyst och lugnt här i Henån. Varje gång jag kommer ner till butiken så tar jag mig en promenad på andra sidan i hamnen. Antingen med hundarna eller bara för mig själv.

Ett skönt sätt att rensa skallen på innan dagen drar igång.


Det har varit lite mycket ett tag, och följer du mig på facebook (Kråks stuga) så ligger där ett inlägg som handlar om just tiden som inte riktigt räcker till för lata mornar, söndagsmiddagar och baka muffins. Men det ska bli ändring på det i höst. Nu har de stora projekten gjorts klart och är avklarade, vilket känns rätt bra. Man är ju så van att ha tusen saker i luften samtidigt, så när man lämnar ett projekt så blir det lite tomt.

Nu är det lite jobb inför bokmässan och lite annat jox, vilket gör att jag kanske hinner med det där muffinsbaket, söndagsmiddag med vännerna och ta en och annan ledig dag med lata mornar.

Jag tänkte du skulle få lite trendrapporter också på det jag varit runt och kollat in och vad som känns rätt i magen. Det är ju så att man snappar upp saker dygnet runt, sedan gäller det att se de röda trådarna och sortera det i skallen. men, men.

Hoppas du får en riktigt fin lördag! Jag jobbar i butiken som vanligt, så det ska bli kul, speciellt nu när vi byggt ut så mycket. Vi har ju dubblat ytan i butiken (!)

Ha det så fint! / Henrick


Kommentarer