Goes to beach


Precis som vad skylten säger så befinner jag mig på stranden, i Turkiet. Jag tog ett beslut härom dagen om att jag behövde lite akut semester, vilket jag också tagit. Visst blir det en anings jobbande också, men ytterst lite. Det känns skönt att kunna lämna butiken och webbutiken till Cicci, som är en riktig klippa.


Nu blir det en vecka med oskrivna blad. Vila, vila och åter vila. Jag har alltid med mig skissblock och pennor, för jag vet hur jag funkar. När jag ligger på en strand så räcker det att jag ser ett mönster, en färg eller en sliten träbit så startar ideérna om allt från inköp till egna produkter.


Det kommer att bli så skönt att koppla av lite, då det rusat på i 190 km under en period. Så vila för kroppen och hjärnan är nog ingen dum idé. Även om det bara blir en veckas semester i år, så är det skönt att bara stänga av dator och telefon för en stund.


Det slog mig att det i stort sett är ett år sedan jag var i Turkiet sist, det var då jag tog de här bilderna. Det var också då jag fick reda på att jag fått Borrelia. Men det var då det. Jag hoppas att du får en fantastisk vecka, för det ska jag ha. Då ligger vi lika när jag kommer hem ;-))

Ha en riktigt fin söndag!

Bilder Henrick Eriksson

Kommentarer

Härligt med semester, vila dig ordentligt :)
Bull farmor sa…
Passa på att njuta nu...lägg undan skissblock o penna, läs en god bok istället!!! ha de gott !!kramar
Lisa sa…
Ha det så jätteskönt, läs billiga romaner och sooooov :)
Kram
Wilma sa…
Hoppas du hade en kanonsemester! Nu tycker jag att det är dags för uppdatering här, älskar din blogg! Så härliga bilder!
Cecilia sa…
Saknar dina uppdateringar ! Kram c
Anonym sa…
Inte för att jag missunnar dig lite semester men det har gått mer än en vecka! Saknar dina uppdateringar...