9 på franska.

 

Man kan ju tro att förr veckan hade 9 dagar i sig med tanke på allt som hanns med. Den här kisen på bilden ovanför fanns på plats på måndagens fotografering. Inte i bild men väl på området. Kul inslag i måndagsjobbet. Jag kände hur fyndigt jag satte rubriken på det här inlägget, med tanke på första bilden och min resa till Paris. Sååå tråkig Göteborgshumor, jag vet.


Porslin från blanda annat Sally Bazaar i Göteborg och Cervera Uddevalla (Torp) hjälpte till att få till uppdraget under måndagen. Stolar och mattor samlades in från olika ställen, bland annat Solgårdens Loppis på Orust.


Att det sedan blev Paris var ju inplanerat som du sett i tidigare inlägg. Fantastisk stad med en skön puls. Visserligen kommer det nog dröja innan jag äter en baguette igen, men även om det är fulla dagar med arbete så är det kul att byta miljö när man jobbar (som om man inte skulle göra det annars, hahahaha)


Under fredagen hann jag knata lite på mässan för att kolla på trender, inredning och hitta inspiration till kommande uppdrag. Inspirationen blev fattig, och även jag, då jag hittade en hel del snygga möbler, lampor, askar och annat till butiken. Så om någon vecka dundrar det in en hel del igen. Jag blev lite kär i det här skåpet som jag köpte, så det kommer til butiken inom kort det med.

Lördagen arbetade jag som vanligt i butiken Henån och träffade där på kunder från Stockholm som nu var på genomresa. Det är ju så kul när kunder och besökare säger att de följer på facebook, blogg eller instagram. Jag får ju ett ansikte på dig som läser, och det känns ännu  roligare att veta vem som läser det jag skriver eller tar bilder på. 

Idag måndag ska leveranser ut och jag ska sätta mig och ta tag i allt som inte hanns med sedan förra veckan.
Ha en fin måndag!

Bilder: Henrick Eriksson 


Kommentarer

Unknown sa…
Du måste fortsätta vara rolig Henrick, skrattar varje gång jag kikar in. Härligt. Trots att du inte är infödd Göteborgare:)

Unna dig lite vila nu, ute i hagen eller var som. Kul att följa dina rapporter via Instagram från Paris förresten:)
Anonym sa…
ha, HA, HA....DET TOG ETT TAG MEN NU FATTADE JAG DET ROLIGA;))
TACK FÖR ATT DU INSPIRERAR MED DIN BLOGG//kATHRYN