Ska jag bryta i år från Formex?


Just nu dröser det in en hel del med inbjudningar till allt från pressvisningar till roligheter som händer under Formexveckan. men det ser inte ut som om jag kommer hinna med det denna gången. Jag brukar speciellt se fram emot Trendgruppens utställningar som de har bland annat på Designgalleriet på Odengatan, men som sagt ser det ut som om jag är på varmare breddgrader och jobbar just då.

Du kanske undrar varför det är en chokladbit på bilden? Det är också en sak som jag håller på med just nu, retusch av bilder för Göteborgs Chokladfestival som är den 18-20 oktober. Det är ju en hel del bilder om man säger så...


Jag hoppas att jag kan få en dag över att åka upp till Stockholm och besöka Formex, men det visar sig, jag tycker ju det är extra kul att träffa alla bloggare som är på plats, pressfrukosten och sedan alla utställare. Men ibland går det helt enkelt inte att få ihop tiden. Som tur finns det bloggare som är riktigt bra på att rapportera från mässan och det som händer runtom.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Synd att du inte hinner för jag gillar din ärliga kritik tillskillnad från många andra bloggare som verkar sväva på ljusrosa moln bara för att dom blivit inbjudna!! :)

Ha en fortsatt trevlig dag!

Angelica J.
Åh vad synd att du inte hinner. Väldigt fina bilder du har tagit. Blir det ny choklad festival i år igen? Kram
Unknown sa…
Svårt att hinna med allt och alla kreativa inspel behöver ju sorteras lite också. Hade sett fram mot din rapport om du är där. Själv får jag nog inte ihop en tripp upp tyvärr. Men i bloggosfären kan vi ju surfa runt och kolla, även om att se och träffas på plats slår kanske lite högre.

Lycka till med alla projekt nu;-)

Camilla/STILITIDEN