Så typiskt bloggare...


Släpp in två bloggare i ett rum och du lär knappt se ansiktet på nån utav dom, då kameran är med i högsta hugg, hahahhaha. Det här är Karin på Trattoria. Vi har ju hittat varandra genom bloggvärlden och umgås numera flitigt, som jag också gör med andra bloggare jag lärt känna sedan jag gjorde mitt första inlägg här på Kråks stuga (eller Henricks Tankegångar som den hette från början).


Vi har startat ett projekt som vi båda tror kommer mynna ut i något bra. (Jag vet, jag har svårt att hålla mig ifrån roliga jobb och projekt)Båda två med kamerorna på magen (eller ansiktet) så inspirerar vi varandra utav bara den. Det här projektet kommer vi nog hålla på med ett tag, men vi är ju likadana bägge två, ivriga och ställer höga krav på resultatet, vilket fungerar otroligt bra.

Det ska bli kul när jag kan berätta lite mer om vad vi håller på med, men det är ett projekt som känns bra i magen och som vi ska ro iland med rätt snart.

I morgon blir det till att åka ner till Köpenhamn över dagen på jobb, sen raka vägen hem för att ta hand om butiken resten av veckan. Där är ju en hel del som skall göras nu när vi ska öppna upp resterande av fastigheten. Det blir stort, och jag gillar det, då jag vill ha mer inspiration till besökaren och kunna göra fler trendutställningar på plats.

Nu är det dags att packa väskan, raka sig och stryka kläderna för i morgon, jag åker ju 04:45 härifrån Orust, så det blir en lååång dag i morgon. Men kul blir det ;-)

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer

Ha ha känner igen mig med kameran. Ska bli kul att få höra om ert projekt framöver, snart hoppas jag! Ha så skoj i köpenhamn ;)