Galen i keramik och vitrin.


Total keramikfrossa just nu i butiken.  Är det inte svarta burkar med korklock så är det stora urnor och vaser med relief. Man kan nästan tro att det slagit över lite i skallen på mig, men det är ju inte i syftet att använda dom som blomstervaser, utan bara ha dom enkla som dom är. Därav har jag plockat in stora storlekar som verkligen tar för dig där man placerar dom.


Det ska vara relief, eller ha en taktil yta, då det är som bäst enligt mig. Inte bara vara snyggt att se på, utan även skönt och spännande att ta på. Här ovan ser du mina absoluta favoriter, två urnor med lock som jag blev helt förälskad i. Jag köpte dom till mig själv som en försenad inflyttningspresent på 10 1/2 år ;-)


Hamrat silver, rotting, läder och massor av detaljer som känns hett har jag nu laddat upp med i butiken, både i Henån och på webben. Och det kommer mer. Jag har just tagit till hela nedervåningen på hela fastigheten för att nu kunna öppna upp ett riktigt stort rum till. Så den lilla butiken som de var för 6 veckor sedan blir nu en stor shop med 5 rum fyllda med kuddar, detaljer, möbler, belysning och mycket annat. Vem hade kunnat tro att det varit så många kunder och inspiratörer som letar sig till Henån på Orust så man måste utöka och anställa personal. Man bugar och bockar det ödmjukaste.


Jag är ju en vitringalning också. Samma sak som med keramiken, jag har bara fastnat helt i det, och gillar att blanda runda kupor med avlånga och fyrkantiga glasvitriner. Nu är det stora jobbet med att få in allt i webbutiken på kort tid, men det går. Ibland hinner jag bara lägga upp vissa saker några timmar eller en dag innan det är slut, vilket är riktigt kul, även om det kräver mer jobb. Det är ju så jag vill ha det trots allt.

I morgon är det Göteborg som gäller och sedan ner till Köpenhamn på jobb på onsdag. Resterande vardagar och lördag blir jag i butiken. I helgen är det sedan dags för att köra del 2 i ett kommande projekt som jag och en till nyss startat upp. Men mer om det längre fram.

Nu är det dags att lägga dator åt sidan och koppla av lite innan morgondagen. Hoppas du får en fin kväll!

Bilder: Henrick Eriksson (moltazdesignshop)

Kommentarer

Mycket fint som vanligt! Kul att du bygger ut, då måste jag upp och inspektera ;)