Första ritningarna / skisserna på nattklubben.


Igår gick de första ritningarna och skisserna ner till Nigeria. Jag lovade ju att uppdatera lite, och många har frågat via instagram hur det går, så här kommer lite bilder. Det är verkligen jobb dygnet runt nu med att få ordning på allt som ska göras, bland annat skisser i 3D ( som ovan), elritningar, möbler, belysning, dekoration, toaletter och allt som hör till. Jag ska tillägga att det idag bara är en halvt förfallen byggnad och just det här rummet är fyllt med betongbarer och betongväggar.

Som tur var har jag Pixelproduction i Göteborg som hjälper till med grunderna, och dom gör ett ruskigt bra jobb med att förvandla mina handskisser till färgfyllda och levande miljöer i 3D. Det här är ett smakprov på en av "avdelningarna" i nattklubben som nu ska börja byggas.

Den här byggnaden är lite knepig, då den på dagarna skall användas till bröllop, middagar och mycket annat, så det är två miljöer i en som jag ska få ihop. Men jag tror det kommer att funka, speciellt när alla "riktiga" möbler är på plats och allt annat i detaljväg.

Nu har jag talat med chefen (jag själv) och jag kommer inte åka till Formex, jag har alldeles för mycket just nu.

Bilder: moltazdesign / pixelproduction

Kommentarer

Oh vad läckert! Kanske att du gör klok i att inte åka, ibland måste man säga nej. Om man ska orka allt ;)