Ethimo - utemöbler i sköna färger.


Här skulle jag vilja ligga just nu, under ett gammalt olivträd i halvskugga. Men icke! Det här är bilder från Ethimo. Utemöbler som det lagts några extra händer på i tillverkningen, och i sköna och behagliga färger. 


Favorit har blivit Stella, den med armstöd. Samma sak där att det lagts lite extra hantverk i tillverkningen. Inga skruv, utan pluggat och sammansatt med lim. Sen ett snyggt lack över mahognyn som använts som träslag. Vill man ha den i naturfärgat så är det teak som gäller. Stolen kostar 1595 kr styck. Passar lika bra att ha inomhus.


Glassigt korallfärgat, verdegrönt eller oliv, det är bara några färger som dessa tillverkas i. Till däckstolen som är överst i bild, så passar de här snygga brickborden till. Nedre plan är en bricka som man kan plocka ut för servering. Katalogen kan man kolla i online, och givetvis även beställa det som inte finns upplagt i webshopen

Alla dessa finns i butiken i Henån och även inlagda på webshopen.

Det här inlägget är ett samarbete mellan moltazdesignshop och kråksstuga, d.v.s. mig själv.

Bilder: Ethimo

Kommentarer

Jätte fina, trodde de skulle vara sviiindyra, men det känns ju prisvärt, för jag antar det är bra kvalité ;) då måste jag nog kika lite mer i shoppen. Så kanske man kan börja spara :)
Härligt inlägg Henrick!! Och grattis till "första" :)

Kram Anette