Ethimo i butiken och långöppet i morgon lördag


Ja du, nu har det varit skralt på inlägg igen. Men det har varit så galet mycket så jag knappt hunnit med. En stor nyhet är att (äntligen) finns utemöblerna från italienska Ethimo i butiken. Så coola färger och snygga möbler så det är så jag funderar på att köpa ut de målade trästolarna till mitt kök hemma.



Har du vägarna förbi Henån så kolla in möblerna i min butik, lovar att det är något extra när det kommer till utemöbler. De kommer lägga upp i webbutiken så snart jag har bilder på allt.


I morgon lördag är det Henånkalaset också här ute på Orust. Massor av folk i rörelse och givetvis ska jag ha lite fest i butiken med både Dj och tävling m.m.. Det ska bli kul, som vanligt så tycker jag ju att det är galet kul att få träffa så mycket kunder på dagarna.

Bilder: Ethimo

Kommentarer

NidéSign sa…
Underbara kulörer på utemöbler! Känns fräscht nu efter allt vitt och shabby chick. Tack för en fin blogg med härliga bilder! Gillar! :)