Avalon hotell Göteborg - En upplevelse


Igår överraskade jag min sambo med att boka in oss på Avalon Hotell i Göteborg, för att kunna ta det lugnt och komma ifrån lite. Det är ju trots inte så ofta men turistar i sin egen stad.

Efter ett tidigare besök så var jag inte så imponerad av servicen, men nu jäklar har det skett en riktig förändring. Jag är klart imponerad om  hur de tar emot sina gäster, ser till hur allt sköts i restauranger och hotell.


För dig som läst tidigare om hotellet, eller passerat i Göteborgs stadskärna, så har du nog inte missat poolen på takterrassen. Nu blev det inget bada av denna gången, då jag bara ville ut och äta, dricka gott och spendera tid med sambon. Det är ju inte så ofta då det varit väldigt mycket arbete ett tag. Man behöver något sånt här då. 


Det känns som om jag varit borta i en vecka, jag är inte van med ledighet märker jag. Men utvilad för att denna vecka jobba i Göteborg och Köpenhamn, och nästa vecka Göteborg och Paris. Så jag får kanske försöka hitta en helg till innan höstens alla projekt rusar igång. Semester hinns tyvärr inte med i år, men, men. Jag är i stort sett klar med höstens trender 2014, som skall användas till både kurser och föreläsningar. Förutom de "vanliga" jobben så har jag , tillsammans med en vän, påbörjat ett riktigt kul projekt som ska vara klart nu till våren. Mer om det senare.

Jag har inte varit så flitig här på bloggen som jag kanske borde, men det är så många projekt och saker som sker just nu, så jag försöker hinna med så gott det går. Nu har jag Cecilia i butiken också som hjälper mig, vilket underlättar otroligt. Nog dags  snart att titta på någon form av assistent tror jag, som kan hjälpa till med bokningar, samla information och hjälpa till på resor m.m. Det får bli till nästa år tror jag, få se hur det blir.

Nu är det dags att koppla av igen innan nya veckan börjar i full fart igen. Ha en skön söndagskväll!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Vad mysigt med semester och vad härligt när ens förväntningar uppfylls eller överträffas. Det är tyvärr inte allt för ofta det sker. Spännande att få höra om kommande föreläsningar och event. Ha en fin kväll!