Rosa tema och jobb i Nigeria.


Just nu har jag lite dåligt samvete över att jag inte hunnit med att uppdatera bloggen som jag brukar. Men det har sina orsaker. Det har varit full rush med nya butiken, som överträffat alla mina förväntningar, vilket är otroligt kul.

Utöver det så sitter jag med några olika projekt som alla ska ha sitt avslut denna veckan. Men sen har jag ett projekt som går av stapeln om ca två veckor. Jag ska ner till Nigeria (i Afrika) och göra ett inredningsjobb för ett hotell. Det är en nattklubb och bar som ska göras och det är kort om tid. Så idag har det varit mycket administrativt, vaccineringar och annat som lösts, och det är en hel del kvar att göra, men det ska ju gå bra.


Det är ju alltid många variationer på jobb som jag har och när det är utomlands så är det ju ofta stylingjobb och inredningsjobb, så det blir ingen skillnad med det här uppdraget. Men kul ska det bli.

Många varor i butiken (och webbutiken) har tagit slut sedan i helgen så det var till att byta om lite på väggar, bord och andra ytor, och det fick helt enkelt bli rosa toner tillsammans med vitt och trä. En somrig blandning som känns het även i år. På bordet ligger också textil som är handtryckt från Afrika, redan så influerad eller? ;-)


Några av mina personliga favoriter är handdukarna från Cottonmade, som är helt otroliga i sin kvalité. Så fort jag kommer hem från Nigeria ska jag fixa iordning badrummet här hemma i stugan, och lyfta in lite sköna färger på handdukar och annat.

Jag vill passa på att tacka alla som kommit förbi ute på Orust och sagt hej, och det är ju lika kul när någon säger att de läser bloggen eller sett mig i nåt magasin, då får jag ju ett ansikte på dig som läsare, vilket jag tycker är galet kul!

Nu ska det jobbas en timme till ikväll innan det blir sängen. Ha en riktigt fin kväll!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Lycka med nya affären och trevlig resa. Vilken uppdrag, så häftigt.
Får nog in och kolla på webben då jag såg något rosa snyggt på din ena bild:))
Kram
Anonym sa…
your blog is wonderful