När allt rullar på, och en god morgonkaffe.


Det är lata mornar just nu. Jag går upp med tuppen för att ta min morgonkaffe i solen innan det är dags att åka till jobbet. Det har varit galet mycket denna veckan med olika projekt och butiken, så jag har inte riktigt känt att jag hunnit med bloggen på det sättet som jag skulle vilja. Men det ska bli bättring på det.

Men fokus ligger nu på butiken, uppdraget i Nigeria, bilder till en reklamkampanj för ett välkänt varumärke, inspelningsprojekt i Stockholm, monter till Parismässan, Göteborgs Chokladfestival och  några andra lite mindre projekt. Så den här och förra veckan har varit lite tajta. Men som sagt så brukar knutarna lösas upp nu och allt ligger som det ska i tidsplaneringen.

Nu är det dags att åka till butiken och öppna den för dagen. Det blev ändringar i flyget ner till Nigeria, vilket har gjort att jag kan ha butiken öppen några dagar till denna veckan. Går nu allt som det ska så åker jag på fredag (i morgon), så jag håller tummarna för fullt.

Först en god kaffe i morgonsolen.

Ha en riktigt fin dag i solen!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Du är en sån inspiration Henrick! Lycka till med alla dina projekt!
Kram
Rebecca
Så mycket roliga projekt du har. Lycka till på resan! Kram