Mollösunds 2 pärlor


Idag har jag spenderat eftermiddagen och halva kvällen i Mollösund, här ute på Orust. Det finns 2 pärlor här ute, och det är Karin och Peter. Karin och jag har setts tidigare genom bloggandet, men aldrig umgåtts eller liknande, förrens nu.

Det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjort idag, likaså ätit sån god mat som serverats. Grillad makrill med massa gott till. Jag ska tillägga att Karin bloggar om mat och har bloggen Trattoria, där hon delar med sig av suveräna bilder och fantastiska recept. En riktig guldgruva för dig som gillar mat och bakning.


Som efterrätt så bjöds det på en av de godast efterrätterna jag ätit, en italiensk glass/tårta med bland annat mascapone, jordgubbar och ladyfingers. Guuuud så gott det var.


Underbart med nyvunna vänner tycker jag, och dessutom här på ön. Två pärlor i Mollösund. Nu blir det till att vila käkarna efter allt skratt och tjattrande. I morgon är det ju söndag så det blir till att klippa gräset, ha öppet i butiken några timmar och sedan koppla av på eftermiddagen. 

Jag hoppas du får en fin avslutning på lördagen!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Unknown sa…
Så härligt du har haft det =) Skönt när det bara klickar så =)
Vad härligt med god mat och skratt, perfekt kväll med andra ord :)
Jennica... sa…
Härligt att hitta nya vänner! Inte alltid det lättaste i vuxen ålder...ja, du förstår nog vad jag menar. Jag träffade också en bloggvän för ett par veckor sen och det var fantastiskt roligt! Bloggandet ger så mycket!
Kram!
Härlig kväll! Hoppas vi ses snart igen! :D
Härligt med nya vänner!!!
den där efterätten ser fantastisk ut!