Jösses Amalia!


Inte ett enda inlägg sedan i lördags. Men det har haft sina orsaker, och det har varit mycket jobb. Glädjande nog har det varit fullt hus i butiken, det är ju så kul att träffa alla människor som kommer förbi.

Just nu håller jag på att strukturera upp alla jobb som ligger i pipeline. Allt från nya resor till Nigeria till, Maison i Paris, däremellan blandat med föreläsningar, reklamjobb, chokladfestival och inspelning. Jag behöver verkligen uppdatera min kalender känner jag.


Det har blivit lidande här på bloggen, vilket jag hoppas du har haft lite överseende med, men jag ska försöka bättra mig på det. Du kan även kolla in Kråks stuga på facebook som uppdateras lite tätare med blommor och annat härifrån torpet.

Nnu blir det till att lägga fötterna högt och koppla av lite, för jag anar att det kommer vara full rulle i morgon igen.

Ha en fin kväll! 

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Cecilia sa…
Hej!
Har all förståelse för lite glesare blogginlägg med tanke på allt du företar dig just nu! Var på din föreläsning om trender på Scandic rubinen i februari och kikar ofta in på din blogg som jag verkligen gillar! Har dock ännu inte haft möjlighet att besöka din fina butik, men hoppas få till det i augusti!
Lycka till! Cecilia i Kungälv
Jennica... sa…
Kul att allt går så bra för dig!! Älskar det du visar från din butik, synd att den ligger så långt bort.

Ha det gott i sommaren!