Vilken vecka. Men varje rum börjar ta form.


Denna veckan har det varit otroligt mycket arbete i butiken, och då mestandels att få struktur och få fram alla produkter på ett bra sätt. Det har ju varit en hel del med fasadskyltar, målning och massor av tekniska saker så nu lösts, tack vara min familj som ställt upp till 100 %.


Det är ju många olika stilar som ska in tillsammans med former och färger, men hela tiden så löser det sig på vägen. Det du ser på bilderna nu är delar av några av rummen i butiken. Det finns tre till som har andra uttryck. Och allt ska vara klart på fredag. På lördag kl 11:00 så är det ju full invigning!


Entrén har fått upp ett måttanpassat motiv efter en poster (eller tvärt om) av Andreas Bruzelius Berger, och såklart är det kolibri på det, något som är så galet hett i år. Men i morgon ska det dit en till detalj, som kommer förändra entrén på ett förhoppningsvis coolt sätt.


Som du ser så har jag haft att göra den här veckan, så bloggen och allt annat har fått blivit lidande, men det är ju så när man jobbar med Göteborgs Chokladfestival, Göteborgs Lakritsfestival, webbutiken, Sagaform, Orrefors, Kosta Boda, m.fl. samtidigt, då går de före Kråks stuga.

Men kommande vecka blir lite lugnare, då är det mest lite mer "finlir" och teknik som ska fixas, samtidigt som massor av varor ska packas upp, men det blir hyfsat lugnt och ger mig lite mer tid att dela med mig av annat här på Kråks stuga och på facebookgruppen.

Jag hoppas du hade en fin midsommar och att du hann ta lite vila, det gjorde iallafall jag ;-))

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Skönt att höra att du gav dig själv lov till lie vila Henrick! Det låter som du har galet mycket på gång... på samma gång! Det ser så spännande och inspirerande ut på dina bilder och jag hoppas verkligen jag får tillfälle att besöka din butik under semestern, det kan bli ett trevligt utflyktsmål. Lycka till nu på den stora dagen!
Kram
Stilitiden sa…
Tycker verkligen om vad jag ser här, inbjudande:) Gillar det varmt gula, guld och trä i salig blandning. Hoppas nu kunna komma ut till lördag, håller mina tummar:)

Undrar också om du kommer ha trädgårdsprylarna som pallkragarna "Töllöskragen" i butiken? Behöver komma igång med egenodlingen...

Och skön lunkvecka nu, om det går, men lite premiärnerver ska det ju vara;-)
Camilla
Ja jag kommer ha töllåskragen i butiken, alla storlekar och färger. De åker med mig ner i morgon till butiken.va kul om du kommer förbi i sommar! Du är så välkommen!