Stiljägare, inredare i nya Sköna Hem


Nya numret av Sköna Hem är ute, och jag är med. I det här numret (mycket sommar) är det ett reportage om de nya stilproffsen, stiljägarna och inredarna och tänket runt det. Och hur vi jobbar. Jag säger vi, då det även handlar om fantastiska Lotta Agaton. Det handlar mycket om min butik och blogg, vilket känns otroligt kul. Jag blir verkligen ödmjuk för allt som skrivs om mig och mina företag.

Reportaget är gjort av Monika Stålberg och hon tar upp just det om den nya tidens inredare och stiljägare. Att få vara med i det här sammanhanget gör att jag blir stolt över mig själv, släpper jantelagen, och klappar mig själv på axeln. Man blir ju extra glad att folk gillar det man gör.


Ibland tänker jag på hur fort allt gått med mina företag. Visserligen går jag alltid på magkänsla, och sedan arbetar jag kanske lite för mycket. Men det är ju så roligt att kunna göra det man vill. I mitt tänk finns inte "borde jag", "måste jag" eller "jag kanske". Utan jag gör det bara. Sen att det tar största delen av mitt liv kanske inte är så bra, men det är svårt att ta bort saker som är så roligt att göra. Lite som att slita spaden från barnet i sandlådan.

Precis som min nya fysiska butik som ska öppna nu i slutet av månaden. Det kom jag på för knappt 2 veckor sedan. Det är bara att köra. Går det fel så går det fel och då får man bara inse fakta och ruska av sig för att gå vidare.


Det är nummer 7 om du vill läsa mer av artikeln. Om du undrar varför det är suddigt på texten så handlar det mer om min respekt för tryckt media, de ska ju också tjäna sina pengar för det jobb de gör ;-). Därav suddar jag texten på vissa ställen.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Tigerblomma sa…
Gud vad roligt! Följer dig på avstånd och är imponerad av vad du åstadkommer. Den här uppmärksamheten har du gjort dig förtjänt av. Hoppas kunna titta förbi din butik i Henån i sommar.
Emelie sa…
Vad roligt! Fin publicitet förtjänar du verkligen! Ska absolut köpa tidningen när jag kommer tillbaka till stan (sitt just nu också ute på en ö, söder om Tjörn ;)
// Emelie
Käre Henrick,

Nyss hemkommen från Sverige med en hel bunt inredningstidningar på mitt modersmål i väskan, däribland just detta nummer av Sköna Hem.

Läste om dig på flyget och blev återigen så glad för din skull. Du är verkligen förtjänt av all uppmärksamhet du får, och din drivkraft och ditt kunnande är en stor inspiration för många av oss!

Spännande att du nu också öppnar fysisk butik - varmt lycka till!

Junikramar,
Helena
Bull farmor sa…
Det är du verkligen värd Henrick, som du jobbar!! Hälsningar från en stolt mamma!!! kram
Härligt, grattis!
Läste om din nya butik, låter spännande och kanske en anledning att ta en tur västerut i sommar. Jag följer dig här iaf och ser hur det går :)
.charlotta sa…
Härligt Henrik! Det är helt rätt att bara köra på och tro på dig själv och det du känner är rätt just nu. Brukar också tänka som du- Det går som det går och skulle det visa sig gå mindre bra då har man alltid möjligheten att förändra det då.
Så kul att du öppnar butik, skall definitivt svänga inom om vägarna bär mot väst i sommar. Lycka till!