Sneakpeak på ett av rummen i butiken


Nu börjar det ta form i den nya butiken. Det är en hel del att rodda runt just nu, men det går hur bra som helst och allt ligger i fas (tror jag). Idag visade jag en liten sneakpeak på ett av rummen som nu fått lite färg på väggarna. En riktigt djup antracitgrå, som är helt matt för att inte få några reflektioner.

Jag har också börjat visa lite av de nya betalsystemen som kommer finnas i butiken, jag har presenterat ett på facebook, och det andra kommer lite längre fram. Det är några saker som jag funderat fram och undrat varför det inte finns, så jag satte ihop det nu till nya butiken.

Men det känns som om att det mesta börjar falla på plats, även om det är mycket som är kvar. Men allt går ju. Jag har en god vän som kommer upp på lördag och hjälper mig måla, vilket jag verkligen uppskattar. Flaggor till flaggstängerna är på g, butiksskyltar är under tillverkning och övrigt material är klart. Till och med butiksmaterialet är klart, och där finns även små skyltar till butiken där jag ger praktiska och smarta inredningstips för alla besökare och kunder. Man vill ju dela med sig av sina knep m.m.

Sen är det ju allt som ska packas upp, ordrar på väg in och en hel del annat som ska lösas, men det hinns ju med nästa vecka. Nu är klockan mycket och det är verkligen dags att ta tag i sig själv lite, en timme på soffan med andra ord. I morgon är det möte i Göteborg och sedan tillbaka och fortsätta med butiken. Kul, kul.

Vill du följa med i facebookgruppen så hittar du den här>>, instagram här>>, och eventet för nyöppningen hittar du här>>

Ha en fin kväll!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Låter son du har stenkoll på det där med butiker ;) Det ska bli då spännande att få se den sen i färdigt skick, få se vad det är du hittat på. Det låter iaf som det kommer bli toppen :)