På sofflocket.


Söndagsvilan var väl behövlig. Halva dagen har jag spenderat på soffan i godan ro och utan dåligt samvete. Igår hade jag goda vänner här som hjälpte mig med att rensa ogräs och riva bort en hel del av ormbunkar och annat som håller på att ta över min trädgård.

Det är ju fantastiskt att man har såna vänner som hoppar in och hjälper till med sånt som behövs göras och som jag inte hunnit med. Man blir så glad av sånt. 

I morgon startar veckan igen och nu är det en hel del som ska göras, inte i butiken, utan annat som ska påbörjas, avslutas och färdigställas. Både små och stora projekt som ligger på bordet. Det är ju därför jag slitit lite extra nu i två veckor för att kunna ta det lite lugnare den här kommande veckan. Man vill ju inte vara helt slut nu när man ska starta upp med en stor invigning m.m.

Därav soffan halva dagen, och det har varit riktigt skönt att inte göra någonting.

Ha en fin söndagskväll!

Bild: Henrick Eriksson


Kommentarer

Unknown sa…
Hej! Återhämtning är så viktigt för att orka hela vägen i mål. Jag blir så glad när jag läser det du skriver om din butik =)Du skriver så levande att man nästan känner det som att man var med =)
Anonym sa…
Hej!
Jag hamnade av en slump på din sida när jag letade efter pelargonmuseet på Orust...
Vilken lyckoträff!Kul att följa renoveringen av ditt torp på Töllås.Där har jag varit en del med gamla vänner som tidigare ägde torpet!!Mycke skratt o skoj i den stugan.(Firade milennieskiftet vid stranden bla)Såå vackert du gjort det!Mina vänner gjorde inte så mycke med det,men en blommig tapet i ditt nuvarande matrum fick vi dit.Aldrig mer mönsterpassning på tapeter i ett torp.Måste ta e tur till din butik i sommar.Lycka till med allt!Lotta