Nu öppnar jag fysisk butik - moltazdesignshop


Den 29.e juni öppnar jag en butik i Henån ute på Orust. Det är otroligt roligt att kunna få öppna en butik i samma anda som moltazdesignshop på webben.

Det har varit otroligt många kunder som frågat om en fysisk butik, vilket nu blir verklighet.

Lördagen den 29:e juni kl 11:00 slår jag upp dörrarna till en butik som jag hoppas kommer vara lite annorlunda och inspirerande. För mycket fokus ligger på inspiration. Varje månad kommer butiken ändra lite av sitt utseende och olika miljöer kommer att byggas upp, vartefter nya varor också kommer in.


Just nu är det mycket som ska göras inför öppningen, och lokalen ska göras iordning. Allt finns redan i mitt huvud, det gäller bara att få ner det rent fysiskt. Jag har redan börjat ladda upp med varor, som inte kommer finnas i webbutiken, utan endast i den fysiska.

Sen kommer några spännande tekniska lösningar på bland annat skyltfönster, selfservicestation m.m. Men mer om det senare. Vill du komma och besöka butiken den 29.e, eller efter det, så är öppettiderna vardagar 10-18, lördagar 10-14 och söndagar/avvikande dagar får man hålla lite utkik på www.moltazdesignshop.se

Men den 29:e juni är som sagt premiären och öppnar kl 11:00 den dagen. Välkommen till min nya butik säger jag med det!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Åh vad roligt! Grattis! Det måste kännas underbart? På min födelsedag, så då kanske jag ska önska mig en liten utflykt ;)
Lisa sa…
Helt fantastiskt roligt, en sådan superbutik i mina hemtrakter :)
Kram
Monica sa…
Enormt spännande, ett stort lycka till !!
Monica i Rom
Jättekul, grattis! Det måste vara stort för Orust också;-) Hoppas det är ok att länka nyheten med ditt foto från inlägget? Ser fram mot ett besök förhoppningsvis här i sommar.

Ha en fin dag, eller morgon är det ju!
Camilla/Stilitiden
Tack! Du är så välkommen att hälsa på! Ska se till att kaffepannan står redo!
Tack Lisa!Hoppas du tittar in någon dag och säger hej!
Tack Monica, ja nu får du hälsa på när du har vägarna förbi i Sverige och västkusten./Henrick
Denise sa…
Fruktansvärt fin tavla med fåglarna! Var finns den att inhandla ?:) tacksam för svar!
Hej Denise, den är från Andreas Berger och säljs via min butik www.moltazdesignshop.se , den ingår i serien exotiska feathers och du hittar den under posters./Henrick