Nationaldag med tårta, jordgubbar och ett lästips!


Idag blir det flagg på terrassen, jordgubbstårta och trädgårdsarbete. Jag gillar verkligen att fira den 6 juni. Det känns som om att sommaren startar på riktigt och är det så fint väder som det är idag, så är det ju fantastiskt.

De här bilderna tog jag förra året då Frida och Bodil var här och trixade lite. En ruskigt god maräng, jordgubb och gräddtårta. Lovar det var galet gott, så det blir en favorit i repris!


Kan också tipsa om kommande Trendenser ipadmagazine som snart ges ut, där hittar du ett reportage härifån Kråks stuga. Det blir ett riktigt sommarnummer med massor av inspiration. En sak som jag gillar är Real or replica, där Frida tittar på möbeldesign, vad som är äkta och kopia.


Nu ska jag ut och sätta upp flaggan på fasaden och förbereda mig för en dag med massor av gult och blått!
Ha en riktigt fin nationaldag!

Bilder: Henrick Eriksson / Skärmdump trendenser ipad magazine

Kommentarer

Härligt med marängtårta, jag älskar maränger.
Härligt väder idag med, perfekt början på en sommar

kram Teres
Carolina Mia sa…
Super - Beautiful...Vera