Målat butiken och haft besök av By Agus / Inredningshjälpen


Vilken dag! Idag har jag med hjälp av två goda vänner och en tapper skara ur familjen målat hela butiken. Det har delvis målats med min favoritfärg, Light & Space (Nordjö/Sadolin), och antracitgrå S8000 i helmatt.
Nu i veckan kommer de tre olika tapeterna som nu ska upp på olika ställen i butiken, och vilka det är kommer du få se senare. Två av dom är special, varav en är framtagen för att lanseras i butiken. Coolt!

Just nu är allt upplockat efter väggarna (för att få allt uppackat), sen är det bara att börja placera ut allt efter färg, stil och produktgrupp. Men det blir i nästa vecka. Prismärkningen har påbörjats, för det värsta jag själv vet, är att inte kunna se vad saker och ting kostar. Det ska bara stå på varan tycker jag. Och det är ju en hel del som ska märkas upp. Hyllorna kommer från Smartstoring och är skitsnygga, och du kommer få se mer av det så fort butiken är klar.

Idag fick jag också besök av Anette på Inredningshjälpen och företaget By Agus. En fantastisk vän som gjorde en åktur från Malmö upp till butiken. Vi har nåt på gång, ett projekt, som jag säkert kan avslöja lite längre fram. Så som du säkert förstår händer en hel del just nu. Nu är det dags att ta kväll efter en lång dag med massor av målarfärg.

Tack kära vänner för all hjälp, det uppskattas mer än ni anar. Ni är guld värda och vet vilka ni är ;-)

Ha en fin kväll!

Bilder: Henrick Eriksson /inredningshjälpen instagram

Kommentarer

Monica sa…
Vad fint du får! Lycka till!
Det blir skit snyggt, älskar hyllorna! Sååå spännande. ;)
Unknown sa…
Hej!
Så kul o se framsteg =) Och jag håller med dig, priset SKA stå på varan. Så retsamt när det inte gör det o inte finns ngn i närheten att fråga. Kör hårt!
Anette sa…
Måste bara hålla med dig, priset ska stå på varan, det händer ofta att jag skiter i att köpa om jag måste gå och fråga om priset ideligen.

Lycka till!
ifni design sa…
Oh, älskar den gråa färgen! Hade samma kulör på väggarna i min inredningsbutik. ( finns inte längre) Var nästan säker att färgen hette Anis:-) Det var många dåvarande kunder som målade även hemma med den färgen efter att blivit inspirerade i butiken. Blev lite nostalgisk nu:-) Såå roligt att inreda butik! Lycka till! / liisa
Du är grym!

Kram Anette
Lycka till med nya butiken! Ska bli spännande att se den växa fram:))
Kram Sanne
Unknown sa…
Glad midsommar !

Sportfotograf
http://www.sportfoton.se