Idag fick jag nycklarna till min nya inredningsbutikIdag fick jag nycklarna till min lokal där jag ska öppna inredningsbutiken moltazdesignshop. Det är en utmaning måste jag säga att göra om lokalen, men jag planerar för fullt. Jag har ju jobbat en hel del med nyetableringar på H&M tidigare, så det sker väldigt strukturerat och metodiskt.

Men det är mycket att hålla koll på, allt från kassasystem som ska synka med webshopens lagerhantering, till inredning, sortiment och en lättare renovering av lokalen. Det ska göras på 2 1/2 vecka, så det finns gott om tid.

Jag håller även på och gör färdigt diverse saker för kunna erbjuda lite olika system för shopping via selfservicestation och smartphone, så det är lite trixigt att göra, men det går. Ett bra komplement till ordinarie kassa och det fungerar även om butiken är stängd. Det kommer finnas lite roliga sätt att shoppa på, det lovar jag. Så länge man har en vision och tittar framåt, så går allt. Oavsett vad det är. 

I morgon ska jag ta och äka ner och mäta lokalen, så att allt passar som jag ritat upp. Det är allt från tapeter som ska upp till bänkar, diskar och annat som ska passa in, så det gäller att räkna alla centimeter ;-)

Till öppningen den 29:e juni kommer Dj Zocky vara på plats och sköta musiken, flaggorna vara uppe och butiken full av inspiration och inredning. Det ska bli kul det här!

Hoppas du har vägarna förbi i sommar!

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Stilitiden sa…
Vilken underbar inställning! Det låter som du har full koll på läget, och om inte är ju kaos granne med gud och det blir säkert fantastiskt med butiken om 2 1/2 vecka...Ska göra reklam för den på bloggen när det närmar sig.

Lycka till med allt fix!
Camilla/Stilitiden
Spännande det ska bli. Även intressant att se de alternativa shopping upplevelsen...sånt gillar jag, nytänk! :)
Spännande det ska bli. Även intressant att se de alternativa shopping upplevelsen...sånt gillar jag, nytänk! :)
Jennica... sa…
Så himla spännande - grattis! Och du verkar ju ha massa tid på dig... ;) Härligt med positiv inställning, du kommer att fixa det! Önskar jag hade lite närmre...men kanske en dag att jag kan komma förbi.

Lycka till!