Gnällspik och moodboards inför Maison & Objet Paris.


Idag är det total kaos här hemma, även om det verkar lugnt på ytan. Jag skulle behöva ha minst 8 timmar till på det här dygnet för att få ihop den här dagen. Jag sitter just nu med ett jobb som ska vara klart ikväll och det är inget litet projekt heller, en stor monter till Maison & Objet i Paris.

Det har tagit mer tid än jag trodde och den här helgen har verkligen gått i arbetets tecken på alla sätt. Jag hade planerat att kunna vara ute i solen en liten sväng, men icke!

Jag fullkomligt drunknar i mail, telefonsamtal idag, visserligen många roliga och intressanta, men en hel del annat också. När man sitter med moodboards och söker rekvisita så vill man helst kunna tänka fritt, speciellt när man är inne i ett flow. Nu ska jag sätta mig några timmar till så det blir klart någon gång, så man kan ta kvällssolen iallafall.

Jag låter som en riktig gnällspik, men det är jag idag. En riktig måndag med andra ord. Jag tror på morgondagen, att den blir bättre ;-)

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Hoppas du fick dig lite kvälls-sol Henrick!:)
Ville bara säga att jag tycker om dina produkter med Ylva Skarp och hoppas det går bra för er, jag tipsar om produkterna på Hemtrender idag!

Hoppas vi ses snart igen,
Kramkram:)