En av höstens stora trender.

 
Mycket handlar om trender i den nya butiken. Under öppningen kommer du få ta del av en stor trend som presenteras. Det handlar om den förfallna trädgården, livet efter depressionen och återhämtningen.
 
Det kommer vara återkommande trendteman i butiken hela tiden, något som jag brinner för både inom föreläsningar och inredning. Så varför inte visa de starka trenderna här i Henån på Orust. Stockholm och Göteborg kan ju inte få allt ;-)

 
Som du ser står det även kort på bordet med moi på. De är ett av alla tipskort som finns i butiken. Allt från hur du hänger tavlor till vad du ska tänka på med färger. Skönt nu när det mesta är klart och allt ligger enligt planen. Jag planerar redan för hur nästa trend ska presenteras. Och då har vi några kvar i höst. Men redan i november/december kommer du kunna besöka butiken och få nästa års trender i exponeringar.
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

.charlotta sa…
Så vackert!
Älskar att du har en rödtråd i ditt koncept och delar med dig av din kunskap till dina kommande kunder! Väldigt kul att du satsar 110% och gör det på Henricks vis :) Allt lycka till!
Så himla bra du är Henrick! Din butik kommer verkligen vara värd långväga besök. Fortsätt gärna lägga upp många bilder från butiken för oss som inte kan kvista över så lätt. Gillar dina tipskort - så rätt. Kramar!
Anonym sa…
Jag gillar att du sätter Orust på kartan där trender presenteras.
:-)

/En orustbo
Du är så himla duktig! Det ska bli så skoj att besöka butiken live :)