torsdag 2 maj 2013

Utedusch i koppar

Detta är ett samarbete mellan Kråks stuga och moltazdesignshop, d.v.s. mig själv.


Många frågade tidigare varifrån jag fixat min dusch, den jag köpte den förra året i Göteborg. Men nu har jag tagit in en liknande modell i koppar till moltazdesignshop. Den har ett platt duschhuvud, kran och en liten tapp, precis som den jag har. Det kommer också med fötter som du kan sticka ner i gräsmattan. Eller så monterar du den på vägg som jag gjorde. Fästen medföljer.

230 cm hög och tillverkad i koppar. 1499 kr.

Vill du kika närmare på den så hittar du den HÄR>>

Bilder: Henrick Eriksson / moltazdesignshop

Detta inlägg var en annons/samarbete mellan kråks stuga och moltazdesignshop, d.v.s. mig själv.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Hittade din sida när jag googlade och sökte efter duschhuvuden i koppar. Jättefina uteduschar du gjort. Gillar den bäst som sitter moterad mot den röda väggen. Själv står jag nämligen i begrepp att bygga en utedusch. Har du tips på var jag kan finna ett duschhuvud i koppar med den lite mer bulliga formen, alltså inte platt. Det vore jättesnällt av dig om du kan tipsa mig. MVH, Jane (jane@ossowicki.net)

Unknown sa...

eagles jerseys
tiffany and co
fitflops sale clearance
ray ban sunglasses
michael kors handbags
michael kors outlet clearance
canada goose
michael kors handbags
jordan shoes
salomon shoes

raybanoutlet001 sa...

zzzzz2018.5.2
issey miyake perfume
louboutin shoes
yeezy boost 350 v2
fitflops sale clearance
chicago bulls jersey
ralph lauren outlet
chiefs jersey
jordans
oakley sunglasses wholesale
michael kors uk