Utedusch i koppar

Detta är ett samarbete mellan Kråks stuga och moltazdesignshop, d.v.s. mig själv.


Många frågade tidigare varifrån jag fixat min dusch, den jag köpte den förra året i Göteborg. Men nu har jag tagit in en liknande modell i koppar till moltazdesignshop. Den har ett platt duschhuvud, kran och en liten tapp, precis som den jag har. Det kommer också med fötter som du kan sticka ner i gräsmattan. Eller så monterar du den på vägg som jag gjorde. Fästen medföljer.

230 cm hög och tillverkad i koppar. 1499 kr.

Vill du kika närmare på den så hittar du den HÄR>>

Bilder: Henrick Eriksson / moltazdesignshop

Detta inlägg var en annons/samarbete mellan kråks stuga och moltazdesignshop, d.v.s. mig själv.

Kommentarer

Anonym sa…
Hej! Hittade din sida när jag googlade och sökte efter duschhuvuden i koppar. Jättefina uteduschar du gjort. Gillar den bäst som sitter moterad mot den röda väggen. Själv står jag nämligen i begrepp att bygga en utedusch. Har du tips på var jag kan finna ett duschhuvud i koppar med den lite mer bulliga formen, alltså inte platt. Det vore jättesnällt av dig om du kan tipsa mig. MVH, Jane (jane@ossowicki.net)