Underbara söndag - utefrukost, premiär och ledighet.


Jag vet inte riktigt vad som hände i natt. Visserligen fullmåne, men sömnen avbröts kl 03:17. Och då gick jag upp. Istället har jag haft lång tid på mig  att vänta på solens uppgång, och att laga en god frukost.

Idag är det sol från klarblå himmel, och jag ska iväg på en premiär och pressvisning/invigning av Lådfabriken här på Orust. (Jag skrev tidigare om den  i veckan.) Efter det en lunch i Ljungkile och sedan hem igen. Jag ska åka ner till Kosta i morgon och jobba där i två dagar, så jag tänkte att den här dagen skulle få ladda mina batterier lite extra.


Den kommande veckan känns ändå lite lugnare än vanligt, vilket är både ovant och bra, då jag har några projekt som jag måste komma igång med. Jag fick in bokningar på diverse föreläsningar m.m. ända fram till februari nästa år, så tiden rinner verkligen iväg. 


Nu blir det utefrukost till fågelkvitter. Det är bra skönt det här. Varje gång jag tänker tillbaka på när jag tog beslutet, om att flytta ut såhär på landet. så känns det som jag gjorde rätt. 

Ha en fin söndag!

Ps: Du har väl inte glömt att det är mors dag idag?

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer