Starta helgen med en bricka


Fredag och mycket står på "To-do-listan", men det är ju fortfarande fredag och helgen står på trappan. Idag var det ju fantastiskt att vakna till solljus och kvittrande fåglar, och vad passar då inte bättre än att ta sin frukost ute på terrassen.

Jag ska säga att jag var dödligt trött när jag gick upp, men en snabb kopp kaffe, ett roligt samtal med Ylva Skarp, gjorde att man hoppade in i rätt kugge. Efter det kan man avnjuta en bra frukost. Koppen är från Marimekko och har blivit en av mina största favoritkoppar. Inte för att det är trendiga prickar, utan för att den passar till det mesta och kyler ner kaffet rätt snabbt. (Jag föredrar lite ljummet kaffe.)


En pingstlilja fick följa med på brickan, enkelt i ett glas med vatten. Den rök igår kväll när jag drog ett varv med gräsklipparen. Nu ska jag sätta mig och jobba järnet, då jag senare idag ska på vernissage i Göteborg. Det kommer bli en händelserik helg med mycket inplanerat, inga jobb, utan bara trevligheter och nöjen.

Jag hoppas du får en riktigt fin fredag!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer