Små godbitar


Du vet när man har den där lilla stunden över, då man inte riktigt vet vad man ska hitta på? Jag har packat paket hela morgonen som ska iväg idag och när jag nu var klar blev jag helt apatisk. Vad passar då inte att göra små godbitar och ta en kaffestund med en inredningstidning?

Plocka ut vad du har i skåpen och skär upp dom i små bitar och lägg upp dom på en tallrik. Det är lite mysigt att göra lite extra, även om man är själv.


Här blev det maränger, brownies och pistagekaka. Istället för praliner eller en megamuffins.

Ha en din dag!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Reidunn sa…
Hei!
Så fint at jeg fant denne flotte bloggen din!!:)
Her var det mye inspirasjon å hente!!
Likte de gode rosetipsene du kom med:)
Gleder meg til å følge bloggen din videre!!:)
Klem Reidunn
Snyggt, igen!

Jag hoppas du njöt av godisarna också, och du tar verkligen snygga bilder. Jag var på din vän Stefan Nilssons trendföreläsning igår på Röhsska (riktigt bra!) , och du var med även där;-) han lyfte dig som en riktig stiljägare. Att peka med hela handen (fast snällt då), visa riktningen i trendvirrvarret, svart/enkelt, offline, ut i naturen, utekök, inkluderande - och humor framför allt, det uppskattas mitt i allt seriöst styltigt som är ibland. Fast det känns inte uttänkt i din blogg utan naturligt.

Keep on, ha en härlig vårdag!
Camilla/Stilitiden
Anonym sa…
Mums, mums med små kakbitar till kaffet! Men du, jag undrar, du har väl inte målat huset svart va? Uteköket blev jäkligt snyggt förresten...