Planering...


Planeringsdag idag. Det känns som om tiden bara rusar iväg och det är dags att sätta sig ner och öppna anteckningsboken. Jag har en ruskigt dålig ovana och det är att lägga in allt som händer i min telefon, vilket gör att min anteckningsbok nästan är helt tom. Ändring på det!

Så nu sitter jag här och går igenom telefonen och inser att jag har bokningar in till sista oktober. Hjälp!
Det är kul att det fylls på med allt från föreläsningar till spännande projekt, men det gäller ju att hålla luckor öppna för lite spontana jobb och ledighet. Jag får se hur det blir med det sistnämnda i år, eller om semestern fryser inne. 

Tillbaka till bok och telefon, för det här måste jag få ordning på idag, så är det bara.

Ha en fin tisdag!

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

BelleBoo sa…
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.