Lampan som inte går av för hackor


Du vet när man hittar "det" inom inredning. Det där som du bara älskar och vet att du aldrig kommer att göra dig av med? Den här lampan är en sån. Jag blev helt kör i den när jag såg den. Alla leder och den matta ytan gör att den passar bra in här hemma.

Det börjar bli lite grönare ute nu, vilket gör att det även sätter lite färg inne. Så fort trädgården är i full grönska är det som om man hänt upp tavlor på väggarna istället för fönstren.


Idag när solen lös in genom vardagsrumsfönstret så känner man verkligen hur man bygger upp ny energi i kroppen. Temperaturen klättrade upp till 17 grader idag, vilket gör att det känns som att sommaren är nära.

Jag var i Göteborg och firade påsk igår (ortodox påsk) och vi kunde ju inte haft bättre tur med vädret. I morgon ska jag ladda mina batterier så mycket det går, för i slutet av veckan ryktas det om regn. Jag hoppas du får en riktigt fin kväll!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Kul att hitta hit, och vilka inspirerande bilder. Gillar bordet som skulle passa fint i vårt sommarhus vid havet. Hls Victoria