Kaffebreak!


Idag har det gått i ett, som man säger. Jag har knappt kommit utanför dörren fast solen varit framme, fåglarna kvittrar och det bara skriker "kom ut" genom fönstret på kontoret.

Men nu rackarns räcker det för idag. En stor kanna kaffe, fram med trädgårdshandskarna och sekatören, för här ska det rensas i landen. Det är det bästa sättet för mig att rensa skallen på. Dubbel rensning liksom.

Idag ska jag försöka mota nässlorna och kirskålen i grind. Det är ju ett racktyg de där kirskålsrötterna. Och det gäller att ta upp hela jordlagret ca 15 cm och sedan sila det. Det räcker att det blir 0,5 cm rot kvar, så kommer den att dyka upp inom kort. Så det är ett riktigt terapi för själen. Avkopplande och skönt.


Kanske ska kasta in en maskin till, få se om det hinner torka i eftermiddagssolen. Om inte annat så hamnar det nytvättade runtom i huset på mina 46 kvm. Inte lika spännande och mysigt som att ha klädsträck ute mellan björk och gran.


Tack för idag säger jag och häller upp en kopp!

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

åh lycka tillmed kirskålen ....har gett upp hoppet på sommarstället ....sist klippte jag av det jag såg ...så var det borta för någon timme iallafall..*skrattar

Pernilla