onsdag 29 maj 2013

Kaffe i växthuset och lokaler


Idag är det mulet och grått, även om det känns som om att solen kan sticka igenom lite mellan molnen. Det blev kaffe i växthuset nu på morgonen, då det ändå håller värmen.

I morgon ska jag iväg och kolla på lokaler här på Orust. Det är dags att ta nästa steg med kontor, butik och lager, då det kan vara lite krävande att jobba hemifrån som jag gör. Det blir ju lite trångt i torpet, samtidigt som jag kan göra slag i saken och öppna en fysisk butik. Men vi får se vad lokalen har att erbjuda och om priset känns bra. Det vet vi i morgon.


Idag blir det till att försöka ta det lite lugnare och sortera administrativt och packa paket. Men däremellan kommer det bli några koppar kaffe i växthuset. Ha en fin dag nu!

Bilder: Henrick Eriksson

5 kommentarer:

Sarah sa...

Den där muggen alltså... Oj oj oj, den där muggen :)

Living by Miriam sa...

Kul med butik ;)

Lantligt i smultronbacken sa...

Härligt att kunna sitta i växthuset och njuta när inte vädret tillåter riktigt. Vi har nog haft en himla tur då vi haft kanonväder flera dagar och mer ska det bli. Klagar inte:)

Hoppas lokalen faller dig i smaken. roligt imorgon med andra ord.

Kram Teres

Unknown sa...

Kul med en blogg, som din när man själv har ett torp!!! Det låter fantastiskt att sitta i växthus och dricka kaffe ute i det fria.:-) nicke

zzyytt sa...

fila shoes
goyard
hermes belt
damian lillard shoes
adidas ultra boost
kobe shoes
westbrook shoes
golden goose
yeezy boost 350 v2
adidas yeezy