Instaweek


Du vet väl att du kan följa mig på Instagram också. Där heter jag moltazdesign och blandar där bilder från mitt privatliv, med hundar och annat, till inredning, mat och Kråks stuga.

Mycket får du här genom bloggen eller via Facebookgruppen, men varken blogg, Pintrest, Facebook, Twitter och Instagram är identiska. 

Många har undrat varför jag valt att använda olika namn på tex Instagram och blogg, men det har bara blivit så, då jag på Twitter och Instagram tittar lite mer på design och inredning, än bakning och trädgård (i kombination med inredning) som här på bloggen. Det kan vara lite knepigt ibland att separera de två, men det är fortfarande jag på alla sätt.

Vill du följa mig mer privat så kan du klicka på Instagramknappen i högra menyn, likaså Facebookgruppen m.m. Du får olika delar på olika media helt enkelt. Men alltid samma jag.

Bilder: Instagram Henrick ErikssonKommentarer