IKEA Uddevalla och uteliv


IKEA Uddevalla öppnade den här veckan, närmare bestämt den 8:e maj, och de har haft invigningsfest sedan dess, vilken avslutas idag söndag.

Jag har inte hunnit besöka varuhuset för att kika in inspiration, m.m. men ska försöka ta det i veckan. Skulle tro att de haft galet med folk under öppningsdagarna, då vädret också skiftat mellan sol och molnigt. Det har ju varit kul att följa bygget sedan starten, vilket gått fort, varje gång man åkt in till Torp för att göra lite växt och byggmaterialsshopping. Jag bor ju bara 20 minuter ifrån varuhuset så det blir inte längre ett projekt att ta sig till IKEA för att kika på diverse inredning och hitta inspiration.

Mitt utekök håller på att bli klart och det fattas nu ett parasoll och några stolar för att terrassen ska bli klar för sommarens uteliv. Tror jag ska ta en tur till Uddevalla i veckan och kolla in deras sortiment IRL. 
Jag tyckte den här bilden var riktigt skön, hämtad från IKEA bloggen Livet hemma.

Precis som jag vill ha det, svart, trä, korgar och vita inslag. Du kan läsa hela inlägget här på deras blogg>>


Kommentarer

Unknown sa…
Hej! Slänger en fräckis här ;-) Får jag bjuda på kaffe på Ikea när du ska dit? Mvh Catarina
Klart det! Kaffe är ju hur bra som helst, funderar på att åka in i morgon eller tisdag, vad säger du om det?
Unknown sa…
Åh! Får jag säga tisdag? Ska till veterinären m missa imorgon.