DIY - Att göra ett snyggare veckoschemaIgår kom min andra hälft hem med ett arbetsschema ritat i tusch och handstil. (bra gjordt av den som tagit all sin tid att fixa det) 
Min första tanke var, "-Och vad ska det hänga med färger som lyser i grönt,lila,rosa,gul och blått?"!

Det är samma schema varje vecka hel året, så jag tänkte att jag slänger ihop en liten poster/tavla och hänger i hallen, så jag håller reda på hur dagarna ser ut.
Fotopapper, en skrivare och 20 minuter senare hade jag satt det i en ram och hängt upp i hallen. Jag tycker själv det blev riktigt snyggt.


Nu speglar det sig rejält i ramen, men texten är svart och jag har plockat de typsnitt som jag tycker är snygga, sen lagt till ett "Äntligen" mellan torsdag och fredag.

Nu kommer jag ha stenkoll på alla tider, på ett snyggt sätt. Vad tycker du?

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

.charlotta sa…
Riktigt trevlig idé som sätter lite guldkant på vardagen :) Jag gillar!

Trevlig helg!
Skit snyggt! Vilken bra idé, vill också prova detta. :)
Sarah sa…
Verkligen jättesnyggt! Finns alla de där typsnitten i ett word? Har fått tankarna på en framtida inbjudan och gillar idén... :)

Ha det bäst, hoppas fotograferingen gick bra igår!
Det var tur att fotograferingen var igår då det ösregnar idag. Jag tror alla finns i Word, kan hända att jag lagt till något
Mycket snyggt!

Får känsla av nytt och gammalt på samma gång. Trött på tryck med tuschiga handtextade budskap ävenom fina uttryck. Lite gammal biograf, tesalong, art deco blandar sig i mitt huvud. Gör gärna och sälj! Jag är inte duktig på att pyssla ihop;-)

Ha en fin dag!
Camilla/Stilitiden