Vinveranda till sommaren


Jag har ett gammalt skjul som står på tomten, vilket har varit förvaring för gräsklippare och massa jox. Jag har länge tänkt att jag skulle vilja göra om det till en vinveranda och ett ställe för alla frösådder m.m. Det är ju inte så stor renovering som behövs göras, stommen finns ju redan. Jag hade spanat in en plats i trädgården där jag skulle vilja ha vinverandan. Solen går ner och man har lite utsikt mot havet.

Mina grannar visste om att jag skulle vilja flytta skjulet, eller bygga nytt, så i måndags när jag fyllde år så kom dom med en hjullastare och, helt enkelt, flyttade skjulet till den nya platsen.


In med greparna under huset och ett sakta lyft. Skulle det hålla?


Med ett lätt tag så flyttades skjulet dit det skulle. Jag hade redan börjat planera allt som skulle göras med det.


Nu står det på plats, precis så man har hela solnedgånger rakt in i skjulet. Nu ska det sättas in fönster, isoleras, snickras panel och inredas. Hur det går och hur det blir får du se senare. Måste rita lite på det bara innan jag sätter igång.

Bilder: Mobilbilder Henrick Eriksson

Kommentarer

men åh ...vilka underbara grannar och vilken fantastisk idé ....och placerad så man ser solnedgången, det kan ju inte bli annat än kanon att sitta där med ett glas vin en sommarkväll...:)