Vardagsrum, hundar och vitt i kombination


När mitt hem är med i diverse tidningar och webbsidor så brukar jag alltid få kommentarer på mitt vita och ljusa hem, att "han har inga hundar som smutsar ner". Men det har jag, 2 stycken yrväder dessutom, som gärna sitter på kuddarna i soffan och kollar in vad som händer utanför fönstret. Visst får man hålla efter lite extra med att torka tassar, golv och så vidare, men det är ju självvalt.

En regnig dag är det lite mer jobb, när de kommer raka vägen från att grävt upp ett ben i någon rabatt. Ingen bra kombo med vitt och gödslad matjord. Jag ska inte bara skylla på hundarna, jag skitar ner jag med, när man springer mellan ved, blomkrukor och telefoner.


Jag har köpt en speciell matta till hallen, som gör att när man trampar med en tass eller en skitig sko, så försvinner en hel del smuts in i mattan. Den köpte jag på en hundmässa i Göteborg för många år sedan och den funkar än. Jag tror den består av nån mikroduk (mirakeltrasavariant) av nåt slag, men har ingen aning vad de heter. Kostade skjortan, men väl värt det i långa loppet. Har haft dessa mattor sedan några år tillbaka och det hjälper mig att hålla golven hyfsat vita.

Så nog funkar det med hundar och vita golv, även om man får hålla efter lite extra mycket här i stugan.

Nu ska jag strax hoppa in i bilen och åka ner till Göteborg för några möten och fotograferingar. Ska bli trevligt att spendera dagen i Götet igen.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Har själv haft hund och vit inredning och visst funkar det :) Hittade till din blogg idag och wow, gillar den skarpt.
Tack för besöket och jag kommer åter.

/Johanna