Var sak har sin tid - eller?


Snittblommorna från min födelsedag börjar sjunga på sista versen, men det är ju lika trevligt att sätta två tulpaner i ett glas, som att ha en vas full med dessa vårblommor. Eller vår och vår, man kan ju köpa tulpaner stort sett hela året. Jag tycker det är lite trist att inget har sin tid längre. Som semlor, tulpaner, jul och andra saker som betyder lite extra i vardagen. Man tappar lite av längtan efter det speciella.


Oavsett tid, så är det mysigt med knarriga tulpaner. Att snart ha en trädgård full av blomster känns som om man bor i en handelsträdgård. Att plocka in färska snittblommor över hela sommaren är en lyx tycker jag. 

Det har varit mycket trädgård nu ett tag för mig, både i magasin och webbsidor, vilket är trevligt. Det känns som om man tjuvstartar lite innan säsongen börjat. 

Jag hoppas du får en fin helg!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Härliga bilder och alltid vackert att ta in naturen inomhus. Hälsn Victoria