Utedusch, pallkragar och odla på balkong och terrass.


Det har funderats lite om hur det är att odla i pallkragar på balkong och på terrass och lite mailfrågor har kommit in. Det handlar ju oftast om vikten och om avrinning. Jag har gjort en pdf och lagt in i butiken under varje artikel, där jag ger de lättaste och billigaste tipsen på både att minska vikten och göra det tätt.

Idag när vädret är som absolut värst håller jag på och sätter ihop ett gäng kragar som ska ut i trädgården bredvid växthuset. Det blir både grönsaker och blommor i dessa. Jag gör dom 2 kragar höga styck, då jag tycker att 1 krage blir lite lågt, dessutom vill jag att dom ska bli en del av trädgården och ha samma färg som terrass och kommande vinveranda. Alltså svart.


Många har frågat om uteduschen i koppar som nu rycktes ner från väggen för att få hamna ute i trädgården. Jag har köpt in ett gäng till butiken, så de kommer i maj, lagom för duschsäsongen. Tillverkade i koppar, så de åldras snyggt. (man får kanske låsa fast den dock;-))


Bilder: Henrick ErikssonKommentarer

Emmelina sa…
Riktigt härlig dusch, ser ju fantastiskt ut! När jag blir stor ska jag med köpa mig ett litet torp och installera en sådan ::D
Anonym sa…
Hej Henrick,

Vi är i startgroparna att gjöra en utomhus dusch.
Såg din bild på din bloggsidas. Undrar nu var du har köpte denna?

Hälsningar Roland
Duschen på bilden kommer från moltazdesignshop och kostar 1499:- du hittar den på www.moltazdesignshop.se
Mia sa…
Åh, har nyss lagt in en beställning på duschen när jag såg inlägget om den svårmonterade duschen som läckte i gängorna... är den nya lättare månntro ? Snygg o läcker iaf :)