Tillbaka och framåt - inredning, webshop, trend och företagandet


När man tittar tillbaka på allt man gjort sedan starten av egenföretagandet så inser man hur mycket man hunnit med på nåt år. Så roligt man haft på vägen och hur otäckt det vara att kasta sig ut i det okända företagarlivet. För det var riktigt otäckt kan jag säga, samtidigt som det gett en frihet i att kunna ta sina egna beslut, göra sina egna missar och hela tiden försöka hålla tillbaka sig själv för att inte ramla under stolen.

Det sistnämda är väl det som är svårast när man jobbar med något kreativt, trender och skapande. Man stänger aldrig av hjärnan, iallafall inte jag. Nu har jag haft en paus några dagar, och kommer jobba lite lugnare denna månaden tänkte jag. Iallafall tänkte jag det, vi får se. Man ska ju hålla resten av året också är ju tanken. Jag har fått världens bästa hjälp nu med webshopen, packhjälp m.m., då jag helt enkelt inte hinner med själv, och då en hel del order går ut varje dag med posten / Schenker. Och nu, glädjande, så är det många som beställer inredningsprylar från Norge, Finland och Danmark. Riktigt kul att grannländerna hittat till moltazdesignshop.Mitt motto har alltid varit att ha kul på vägen. Men även om det är roligt, så kan det bli för mycket av det goda. 

Det har varit galet många reportage och intervjuer, både om inredningstrenderna 2013, odling, färglära och Urban Gardening. Jag tycker ju det är riktigt trevligt och roligt då det är ett så stort intresse hos mig själv, och dessutom mitt jobb. Senast nu i NyaRUM, Göteborgsposten, Aveny.se, Amelia Vår, Hemnet.se, aftonbladet och Expressen.


När man sitter och tittar på alla bilder man tagit under tiden man varit egen, så är det ju fantastiskt vilket jobb jag har. Jag kan verkligen säga det, även om det oftast består av 14 timmars arbetsdag alla dagar i veckan. 
Som den här bilden, där vi är i Thailand och gör en fotografering för TUI Fritidsresor. Det är BellaH som sitter bakom kameran och drar i gardinen.;-)

Nu börjar jag hämta ny energi, i takt med sol och vår, och det är det bara att blicka framåt, att försöka revidera 5 årsplanen lite (jag har en sån över mig och mitt företag), då det gått lite snabbare än planerat med att nå vissa av mina mål, trots trasiga ryggar, borrelia och annat lort. Jag har för många tankar om vad jag vill göra med mitt företagande, och det är ibland svåra beslut att ta, speciellt när man själv är en del av produkten.  Men som med allt annat är det en utmaning som ska tas.

Bilder: Henrick Erikson och DesignLetters

Kommentarer

Du har gjort det väldigt bra hitills och det var fantastiskt kul att höra din trendföreläsning tidigare i år...:)

Pernilla
Anonym sa…
Grattis till att nått några mål före utsatt tid! Jobbar i en helt annan bransch och tänker då och då på att det man inte kan lära sig i skolboken handlar om timing. Det innebär ofta att man genom att vara sann mot sig själv tar rätt steg i rätt tid och det verkar du ha gjort under din resa. Fortsatt lycka till både med att ta det lugnt och med kommande utmaningar!
Mvh Elna