Svart och vitt i hemmet


Lite förändringar i torpet igen. Ljuset tittar in genom fönstren, vilket ger energi på många sätt. Jag har ju vitt och svart som du redan märkt, vilket kräver lite underhåll med hundar och allt. Jag har ju svart och vitt just för att när jag jobbar så mycket med färg så blir det att jag inte riktigt kan tänka fritt.

Just nu förbered utbildningen i färglära som kommer att hållas i Göteborg och Malmö i april/maj. Och då är det ju hela färgskalan som jag ska gå igenom, plus allt annat som har med färg att göra. Allt från logotyper, offentlig miljö och hur vi ser, agerar och reagerar på färg. Jag tycker själv att det är vansinnigt spännande.  Mer om det hittar du här>>


Att sätta till en växt eller en accentfärg lyfter hela rummet. Jag föredrar en grön växt, en udda kudde eller liknande, då är det också lätt att byta ut efter humör och säsong. Bara en grön växt i hallen lyser upp. Nu står vi ju inför en grönskande period, vilket göra att i stort sett varje fönster här på torpet blir som en blomstrande och grön tavla mot de vita väggarna.


Just nu längtar jag bara efter det här. Grönskande trädgård, värme och att kunna sitta ute och arbeta på dagarna. Inte långt kvar nu.

Alla inredningsdetaljer kommer från butiken

Bilder: Henrick Eriksson

PS: Du vet väl att kråks stuga finns på facebook också? Du hittar sidan här>>Kommentarer

Bra tips! Vitt och svart är alltid snyggt, men man kan ju tänka på att lägga dig en lite färgtouch... en grön växt passar mig utmärkt som färg :-) Ha det gott!