Söndag på Radisson Blu Riverside hotel - Bloggforum


Idag har jag spenderat hela dagen i Göteborg, då det är ett bloggforum som pågår. Det är Inredning, mode och matbloggare som träffas och tar del av föreläsningar och mycket annat under två dagar. Det har varit en fullspäckad dag, och allt hålls på det sprillans nya Radisson Riverside Hotel på Lindholmspiren.

Men jag tänkte inte visa allt nu, utan tar det i veckan då du får en sammanfattning av allt som hänt och vad jag gjort. Men det har varit en riktigt lyckad dag hittills, men allt från nya bekantskaper till champagne på takterrassen. Nu är det lite jobb innan jag kan krypa ner för natten.

Jag hoppas du får en riktigt fin start på veckan.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Men gud så roligt! Vad härligt att få bo på det nya hotellet, lyckost där ;)