Shopping på nätet - HM Home


Jag var in och kollade lite på HM Home i helgen och blev lite glatt överraskad över deras sortiment de har nu. Jag surfade runt lite och hittade bland annat dessa saker på bilden ovan. Hunden med hatten blev man ju lite kär i, och de råa sittdynorna skulle ju inte vara fel att hänga i hallen, precis innanför dörren så de lätt kan tas med ut till morgonkaffet. Och ja, jag tror kaffet skulle smaka lite extra gott med en hund på koppen.

Vasen med "bloppar" på känns ju lite som en inspiration av DAGG från Svenskt tenn. Men, men.
Visst är den söt?! Jag skulle vilja ha den som frukostservis, en bra start på dagen helt enkelt. Jag har lagt det i shoppingkorgen, fattas bara att jag ska klicka på beställ. Vi får se hur det blir. men det här var mina favoriter från HM Home.

Bilder: HM HOME


Kommentarer

Fina grejer! Hunden är söt, men jag skulle nog föredra sittdynorna!
/Helen
meandmike sa…
Haha, ljuvlig jycke. Här trycktes det på beställarknappen på en massa andra fina saker, inklusive den lilla dagg-kopian :-)fast jag missade både hund och dynor.
Jag är också superförtjust i de där djurmotiven - det kliar i hemklickarfingret ... :)