Oplanerat inför helgen


Jag har verkligen inte tid med detta. Att vara sjuk. Vaknade idag och insåg att det här inte var så bra. Jag ska ju hålla två föreläsningar i färglära fredag och lördag, vilka jag nu får ställa in, med allt vad det innebär. Så tråkigt. Nu är jag ju kille, så du vet ju hur sjuka vi blir, nästintill på randen till dödsfall.

Jag kommer få ligga nerbäddad några dagar, om inget annat mirakel händer, men det är väl min tur nu helt enkelt. Idag blir det ju galet fint väder också, så det är ju som att strö salt i såren efter tre dagar med konstant regn och kyla.


För dig som bokat in dig på föreläsningarna i Göteborg; jag har skickat ut mail till samtliga och jag ska försöka hitta ett nytt datum lite längre fram. Skulle du undra något eller vill komma i Malmö nästa veka istället så är det bara att höra av sig på henrick.eriksson@moltazdesign.se så löser vi det.

Nu blir det sängen! Ha en fin dag.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Nej men så tråkigt! Även om du nu är "på randen till dödsfall" :-), så tror jag nästan alldeles säkert att du överlever och innan du vet ordet av pratar du färg igen!

Tills dess: Varma krya på dig-hälsningar!

Helena
Anonym sa…
Har du hört talas om det nya inrednings och byggprogrammet The block? Skulle detta passa dig? Tävla i TV4:s nya program och vinn 500 000!
För mer info och ansök på TV4.se/block eller sms:a block till 72400
Det var den snyggaste vyn över sjukpiller jag sett. Sista som överger är väl lite galghumor som tur är.

Krya på dig! Och ser fram mot nya föreläsningar längre fram.

Camilla

http://stilitiden.blogg.se/